keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Junior Eurovision 2013 osa. 1

Nyt sitten juttua niistä junnuviisuista, jotka järjestetään 30. päivä tätä kuuta Ukrainan pääkaupungissa, Kiovassa. Tässä ykkösosassa enemmän nippelitietoa kisasta, ja toisessa enemmän omia mietteitä. Kisojen slogan on "Be Creative!"(ole luova) ja visuaalisessa ilmeessä tämä kiteytyy useista palapelinpaloista tehtyyn ukkeliin, joka on nimetty Puzzlemaniksi. Kisan juontaa Malmön viisuissa Ukrainaa edustanut Zlata Ognevich sekä hänen parinaan toimii Timur Miroshnychenko, joka oli juontamassa junnuviisuja jo vuonna 2009, kun ne viimeksi järjestettiin Ukrainassa.
Juontajat ja logo
 Luovuus- ja palapeliteema ulottuu myös junnuviisu lavaan, kun kyseessä on tietenkin "Puzzlestage". Kisapaikkana toimii Palace of Arts.
Ihan ok lavahan tuo on :D. Kisaan osallistuu 12 maata, uutena tulokkaana San Marino. Kisoihin paalaavat Macedonia ja Malta, ja sen sijaan Albania, Belgia ja Israel vetäytyvät. Kyproskin oli palaamassa, mutta päätti viimehetkellä vetäytyä.
  Noh, tässä tätä pientä nippelitietoa jo olikin. Ensi kerralla tosiaan enemmän omia mietteitä... Oikeastaan biisiesittelykommentointien muodossa. Eli ensi kerralla ensimmäiset kuusi osanottajamaata ja mielipiteet...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti