lauantai 17. toukokuuta 2014

Kööpenhamina 8-10.5 2014 OSA 1

Viikko sitten saavuimme takaisin Suomeen. Takana oli vuoden varmasti parhaimmiksi jäävät pari päivää. Kävimme siis veljeni kanssa fiilistelemässä viisuhuumaa paikan päällä ja kävimme katsomassa tietysti myös kahta showta; 2. semifinaalia ja finaalin tuomariharjoitusta. Nyt sitten koitan kirjoittaa mahdollisimman yksityiskohtaisen raportin reissusta kahdessa osassa eikä kuviltakaan pitäisi välttyä :D.

Torstai 8.5
Heräsimme noin 3:30. Perus aamutoimet ja sitten suuntasimme lentokentälle. Lento lähti seitsemältä ja oli about 8:40 paikallista aikaa perillä. Suuntasimme metrolla Kongens nytorville ja sieltä hotellille hoitamaan huonejutut kondikseen. Itse huone saatiin vasta joskus kahden aikoihin. Siinä välissä tuli sitten kierreltyä kaupungilla, käveltyä viisufanimailia edestakaisin ties kuinka monta kertaa ja tietysti käytyäKFC:ssä syömässä. Se oli muuten parasta pikaruokaa. mitä oon koskaan syöny. Siellä muuten ainakin puolet kaupoista oli nimeltään Irma. Meistä Irmat näytti aina joltain spesiaalierikoiskaupoilta, mutta kyseessä taisikin olla paikallinen siwa tai jotain vastaavaa. Torstaina aluksi sää oli hyvä, mutta puolenpäivän aikoihin se muuttui sateiseksi, mutta ei se menoa hidastanut.

Kun pääsimme hotellihuoneeseen, katsoimme vähän telkkaria ja sitten otettiin pienet about puolen tunnin päikkärit, jonka jälkeen suuntana olikin Nyhavn, josta lähti vesibussit euroviisusaarelle. Kello oli jotain yli 17, kun olimme saarella. Ensin ihmeteltiin vähän paikkoja, kunnes siirryimme jonottamaan itse viisualueelle. Olin muuten olettanut että koko saari viisualueineen (tietysti areenaa lukuunottamatta) olisi ollut avoin kaikille, mutta viisualueelle, joka oli täynnä baareja sun muuta juttua ei ollut asiaa ilman lippua showhun.

Noh, meillähän tietysti oli liput ja saimme vapaasti liikkua viisualueella (tai sen nimihän taisi olla Ticket only zone) . Siellä koinkin sitten lievän ihmetyksen hetken... Itse haluan tulla tällaiseen mahtitapahtumaan laittamalla parhaimpiani päälle (= joku parhaista huppareista, parhaat farkut, huosut etc), mutta monilla muilla homma meni ihan eri tavalla... Jos jonkinlaisiin pellepukuihin oltiin pukeuduttu ja en edes ehtinyt laskea kuinka monta Conchitaa paikalla oli :DD. Ja en tarkoita tätä mitenkään pahalla, tai että se olisi jotenkin kummallista... Se vaan tuli vähän puskista. Saarelta tuli sitten ostettua kisahuivi ja virallinen kirjanen.

Areenalle päästettiin sisään kahta tuntia ennen shown alkua. Aluksi kävimme tarkistamassa paikat ja sitten menimme tutkimaan tätä eksoottista entistä telakkahallia vähän tarkemmin. Show alkoi klo 21 paikallista aikaa ja tunnelma oli lievästi sanottuna huikea. Kaikilla oli hauskaa ja oli sellainen yhteisöllinen meininki. Siinä meidän lähettyvillä istui joukko brittejä lähinnä ja niiden kanssa tuli pari (joo valitettavasti vain pari :( ) sanaa vaihdettua. Itäväta sai niin hurjat hurraukset, ettei juontaja-Lisen haastattelua Conchitan kanssa edes kuulunut xD. Ilta päättyi hienosti, pääsihän Suomi ja mm semifinaalin suosikkini Sveitsi finaaliin.
Siinä shown jäkeen saatiin onneksi pyörähtää myös permannolla ja toteutin yhden pitkäaikaisen unelmani, koskin euroviisulavaa!! Se saattaa kuulostaa pieneltä, mutta se merkitisi minulle paljon. Seuraava tavoite on paasta seisomaan viisulavalle ;D.

Sitten kun olimme aikamme pyörineet permannolla ja tutkinut vähän, niin poistuimme saarelta niin ikään vesibussilla. Kävelimme hotellille ja saimme siellä nukuttua n. 7.5 tunnin unet ennen seuraavaa päivää.

Nyt on sitten vuorossa torstain kuvat. Koitan saada perjantai-lauantai-postauksen tehtyä niin äkkiä kun vaan ehdin.





















































































































































3 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) Mitä kautta te muuten hommasitte liput tuonne?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ihan virallisen lipunmyyjän eli Billetlugenin kautta ostettiin:).

    VastaaPoista
  3. Wau, upeaa! Meillä fiilistely jatkuu Facebookissa - tervetuloa Conchitan fanit www.facebook.com/conchitafansfinland <3

    VastaaPoista