lauantai 21. helmikuuta 2015

Suuri superlauantai!

Tämä on tuttu termi monelle, mutta jos et vielä tidedä mitä se viisumaailmassa tarkoittaa, niin sivistä itseäsi;
Lauantai-ilta jolloin moni maa valitsee edustajansa kevään viisuihin.
OK tänään vain kaksi maata valitsee edustajansa eli Viro ja Liettua, mutta ilta on super minulle itselleni monella tapaa. Sillä tänä iltana olen jälleen UMK:n liveyleisössä, ja tällä kertaa lavastudion puolella! (Lisäksi täytin tänään 16 vuotta jee.).

Viime viikolla UMK:ssa meni erittäin hyvin. Tunnelma paikanpäällä oli mahtava, pääsin yhteiskuvaan juontaja -Roope Salmisen kanssa ja sain vielä kaverilleni hyvän mielen, kun onnistuin saamaan hänen ja toki yhden omistakin UMK:suosikeistani Shavan lähettämään terveisiä ääniviestin voimin. Finaaliin pääsivät molemmat suosikkini eli juurikin Shava sekä Jouni Aslak, joiden lisäksi finaaliin tiensä raivasi Opera skaala.

Tänä iltana UMK:ssa kisaavat

Aikoinen - "Kyynelten lahti"

Solju - "Hold your colours"


Ida Bois - "Kumbaya"

Angello de Nile - "All for victory"

Järjestyshäiriö - "Särkyneiden sydänten kulmilla"

Heidi Pakarinen - "Bon Voyage"

Illan semi ei ole yhtä tasokas, kuin kaksi edellistä. Finaaliin toivoisin Soljun, Aikuisen ja Ida Boisin. YLEn ennakkotikityksen perusteella Järjestyshäiriö olisi pääsemässä jatkoon. vainiin. Jaa, kun itse pidän sitä jopa kaikkein heikoinpana illan semisteistä....

Sitten matkataan Ruotsiin! Viime viikolla taso tosiaan parani, mutta ruotsalaiset äänestivät jälleen väärin. Suosikkini Linus Svenning olisi ehdottomasti kuulunut suoraan finaaliin mahtipontisella biisillään "Forever starts today", mutta niin... toiseen mahdollisuuteen se meni. Hyvä, että ylipäättän sillä on edelleen mahdollisuudet finaalipaikkaan.
UMK:ssahan on tänä iltana kuultavissa joikua, mutta illan Melodifestivalensissa viedään joikut aivan uudelle tasolle, kun kuullan koknainen biisi pelkkää joikua. Olen jälleen kuunnellut lyhyet pätkät biiseistä ja voin sanoa tason parantuuneen jo edellisestäkin (y). Siellä tosiaan oli useampi potentiaaliseslta kuulostava ralli, joten innolla odotan, kun tullaan UMK-showsta kotiin ja päästään katsomaan vielä Melodifestivalen.

Illan Mello-shown antia ovat

Ellen Benediktson - "Insomnia"

Kalle Johansson - "För din skull"

Andreas Weise - "Bring out the fire"

Andreas Johnson - "Living to die" 

Isa - "Don't stop"

Kristin Amparo - "I see you"

Jon Henrik Fjällgren - "Jag äe fri (Manne leam frijje)"

Mahtavaa viisuiltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti