lauantai 28. helmikuuta 2015

Suurin mahdollinen superlauantai!

Tänään on suuri päivä ja kun puhun suuresta, minä todella tarkoitan suurta. Tänään valitaan Suomen edustaja vuoden Euroviisuihin Wieniin JA minä en ole vain paikan päällä seuraamassa finaalia, vaan kuulun kansalaisraatiin! Tätä nyt sain eiliseen asti pitää salassa ja luulinkin, että pitäisi salata asiaa lähetyksen alkuun asti. Onneksi YLE kuitenkin paljasti meidät kaikelle kansalle jo eilen. Tänään siis klo 16 lähtevällä junalla kohti Pasilaa viettämään huikeaa UMK-iltaa.

UMK:n finaalissa on tänä vuonna yhdeksän esiintyjää, eli puolet koko alkuperäisestä porukasta. YLEn ennakkotikityksessä voittajasuosikiksi nousi viime lauantaina finaaliin tiensä raivannut Järjestyshäiriö. Tästä tuloksesta olin lievästi sanottuna yllättynyt. Siis rehellisesti omasta mielestäni heidän biisinsä on mitäänsanomattomimman tylsä. Odotin voittajasuosikiksi nousevan Satin Circucsen tai Pertti Kurikan Nimipäivien. Paitsi tuo koko ennakkotikitys taisi olla Warner musicin manipuloima.

Tänä iltana Uuden Musiikin Kilpailun suuressa finaalissa edustuspaikasta taistelevat

Shava - "Ostarilla"

Satin Circus - "Crossroads"

Järjestyshäiriö - "Särkyneiden sydänten kulmilla"

Opera Skaala - "Heart of light"

Jouni Aslak - "Lions and lambs"

Solju - "Hold your colours"

Norlan El Misionario - "No voy a lloral por ti"

Angelo de Nile - "All for victory"

Pertti Kurikan Nimipäivät - "Aina mun pitää"

Illasta tulee tosiaan jännittävä, sillä mielestäni ei tosiaan ole yhtä voittajasuosikkia, viimeistään nyt kun Järjestyshäiriö tulikin sekoittamaan pakkaa. Monien viisufanien suosikki Opera Skaala, Spotifyn ja nuorison suosikki Satin Circus, Warnerin suosikki Järjestyshäiriö, yleissuosikki Pertti Kurikan Nimipäivät, joka tosin lienee monen viisufanin inhokki... Jokaiselle on jotakin illan musiikkitarjottimella, ties vaikka saataisiin yllätysvoittaja, koko kisan musta hevonen Shava mahdollisesti? Kaikkien aikojen UMK on valmis huipentumaan, MAHTAVAA VIISUILTAA KAIKKI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti